Нові декори TM LuxeForm 2020

02.07.2020

Запровадження карантину змінило звичне середовище життя всього суспільства. Але вихід щорічної колекції продукції постформінг TM LuxeForm відбувається! Тож раді представити 8 унікальних поверхонь, які точно не залишаться без Вашої уваги:

L146 Дуб Торонто — світлий відтінок класичного дерев'яного декору огортає теплом і затишком. Натуральна структура створює атмосферу справжнього домашнього вогнища у сучасному інтер'єрі. Атмосферу, де хочеться залишитися надовго.

S523 Блеквуд — універсальний, якісний декор з ефектом потертостей, завдяки оксамитово-матовій поверхні, підкреслить гармонійне поєднання конструктивізму і функціональності простору, естетику і практичність в інтер'єрах кантрі, лофт та прованс. 

S633 Томіріс — вдивляючись в матову поверхню цього декору, можна уявити кінноту, що перетинає безкраї степи. Є в цьому щось первісне, дике. Шалене і неприборкане. Велично граціозне. Акцентує на собі увагу і гармонійно доповнює абсолютно будь-який стиль та дизайн.

S634 Тенерифе — гладенька структура та проникливі прожилки нагадують вулканічні рельєфи острова. Завдяки своїй виразній лаконічності та чистоті форм декор навіює спокій і безтурботність. Лофт, мінімалізм, ф'южн — ось далеко не повний перелік інтер'єрів, які чудово з ним поєднуються. 

S937 Ларсен — унікальна суперматова поверхня даного декору, дякуючи своєму практичному забарвленню, дуже зручна і комфортна в щоденному використанні. Ідеально доповнить інтер'єр з елементами делікатних та світлих кольорів. 

SP800 Еванс — маючи особливу структуру — синхропори, фактурна та могутня кам'яна поверхня декору виглядає дуже натурально і природно. Додає стабільності, надійності та непохитності кожному інтер'єру.

SP801 Дуб скельний — світлий відтінок справжнього дерева, глибина рельєфу і чітка виразність максимально наближають декор до природного оригіналу. Він чудово впишеться в будь-який кухонний інтер'єр та зробить затишним приміщення, яке, безперечно, стане улюбленим місцем у Вашому домі.

SP802 Дуб американський — глибокий і насичений колір, потемнілого від часу дерева, подарує натуральну тактильність та вінтажність, чудово доповнить інтер'єрний мінімалізм та сучасну класику.  Підкреслить елегантну простоту, точність і ясність композиції.

© 2005-2022 «LuxeForm»